Om oss

Vår visjon:

Vi skal være den foretrukne samarbeidspartner for privat næringsliv,
vi leverer tjenester av høy kvalitet som gir en merverdi for både kunden og samfunnet.

 

Regnebua AS er et autorisert regnskapsbyrå som ble etablert i 1983. Antall medarbeidere hos oss er sju, hvorav to er autorisert og flere er under praksis for å oppnå autorisasjon.  Vi har lang erfaring og meget god kunnskap om de fleste bransjer og organisasjonsformer.
Våre lokaler er trivelige og meget sentrale i Storvegen i Trysil sentrum.
Vi bruker moderne IT-systemer levert av Duett AS, som er totallevrandør av IKT-produkter og tjenester. 

Vi tilbyr gode digitale løsninger som kan skreddersys for hver enkelt kunde og har god kompetanse på området. Her hos oss bruker vi en komplett ASP-løsning, det vil si at alle dataene til enhver tid ligger lagret i en ekstern maskinpark, for en sikrere back-up og til enhver tid tilgang til våre kunders data.
I tillegg tilbyr vi VPN tilknytning for kunder som vil gjøre deler av eget regnskap. Dette er en løsning hvor kunden (VPN-brukeren) jobber direkte mot regnskapsførerens database. Våre kunder kan selv studere regnskapet sitt, fakturere eller gjøre andre avtalte oppgaver, om ønskelig.
Vi er behjelpelige med det regnskapsmaterial kunden måtte ønske. Vår lange erfaring og tilbakemelding fra våre kunder tilsier at vi opererer med konkurransedyktige priser.

Kontakt oss for en uforpliktende prat!